//Ajut de 400.000 euros dels FEDER per a la promoció turística de l’Alt Camp

Ajut de 400.000 euros dels FEDER per a la promoció turística de l’Alt Camp

Satisfacció al Consell Comarcal de l’Alt Camp per aquesta ajuda, que dona una empenta més a la promoció turística de la comarca

per | 2019-10-08 17:21:2108/10/2019 17:21 | 0 comentaris

El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat ha fet públics de manera provisional els projectes subvencionats pels Ajuts al Foment del Turisme procedents dels FEDER, en el qual hi ha subvencionat un projecte presentat pel Consell Comarcal de l’Alt Camp.

En concret és el projecte “Alt Camp: història i patrimoni”, que engloba vuit actuacions a la comarca per al foment turístic de la mateixa. La subvenció és de 400.000 euros.

Aquestes actuacions són: adequació de l’entorn del Pi de Puigpelat per a la seva interpretació; rehabilitació del segon edifici de Ca l’Orga de Picamoixons, restauració de la façana i entrada de la Fàbrica del Pla, condicionament del conjunt arquitectònic de la torre de la Mixarda i el Pont del Diable de Figuerola; arranjament de l’entorn del Columbari romà de Vila-rodona; rehabilitació del celler i de l’ala nord-est del castell de Rodonyà, foment de la ruta urbana d’Alcover i restauració del castell de Vallmoll.

Deixa un comentari