L’Ajuntament de Valls ha declarat com a oferta més avantatjosa de la licitació pública de les obres de millora de les voreres de l’antiga C-246, l’entrada a Valls per la carretera de Barcelona, la presentada per l’empresa Exxaber per un import de 74.960 euros IVA inclòs.

La nova vorera, amb una longitud de 440 metres, enllaçarà el tram que va entre la rotonda de la N-240 fins a la plaça de Sant Francesc. D’aquesta manera, es millorarà l’accés a peu a la ciutat per aquesta zona, en especial per als veïns dels barris de la Colla Vella i dels Pisos de Clols, com també l’accés a l’equipament municipal de la Sala Kursaal.

El projecte també inclou la instal·lació de la xarxa de rec corresponent per als plataners, arbres característics d’aquesta entrada de la ciutat. Amb les obres, també s’aprofitarà per fer la reserva per a la instal·lació en el futur de nou enllumenat, així com serveis de fibra òptica.

Les obres de millora d’aquesta entrada de la ciutat se sumen a les realitzades el 2015 per la Generalitat, amb l’asfaltatge del ferm de l’antiga travessera.