/, Portada Destacada/Adjudicada la millora urbanística del carrer Jacint Verdaguer

Adjudicada la millora urbanística del carrer Jacint Verdaguer

Les obres per import de 84.499 euros

per | 2017-12-03 15:00:1803/12/2017 15:00 | 0 comentaris

L’Ajuntament de Valls ha procedit a declarar com oferta més avantatjosa de les obres de millora urbanística del carrer Jacint Verdaguer la presentada per l’empresa Señales Girod per un import de 84.499 euros IVA inclòs. Inicialment, s’havia declarat com ofertes més avantatjoses les presentades per altres empreses però aquestes no van lliurar en termini la documentació que estableix el plec de clàusules de la licitació.

El projecte de millora del carrer Jacint Verdaguer contempla la renovació de tot el ferm d’aquest cèntric carrer, la modernització dels serveis públics de clavegueram, aigua, electricitat i enllumenat, així com el soterrament de les línies de telefonia i l’eliminació també de traspassos aeris de cables.

El carrer serà de plataforma única i mantindrà l’estètica d’altres actuacions de millora executades recentment en aquest àmbit de la ciutat, en especial la inversió completada l’any 2016 a la zona de Paborde i Miralbosc.

Per una major seguretat en aquest carrer, estret però amb molt de trànsit ja que comunica la muralla de Sant Antoni amb la carretera de Montblanc, es col·locaran pilones a banda i banda per delimitar els espais reservats a vianants i, a la vegada, limitar la velocitat de circulació.

Amb aquests mateixos objectius de fer compatible la seguretat dels vianants i la comoditat de la mobilitat, amb la reforma urbanística també es mantindrà en tot el recorregut del carrer Jacint Verdaguer la mateixa alçada que s’assoleix amb el remuntable i pas de vianants situat a la cruïlla amb la muralla i el carrer Miralbosc.

Deixa un comentari