/, Portada, Successos/A la presó un dels dos lladres detinguts per robar a la Plana d’en Berga de Valls

A la presó un dels dos lladres detinguts per robar a la Plana d’en Berga de Valls

Els dos lladres detinguts per uns robatoris del passat mesde desembre, tenien un ampli historial d'antecedents delictius.

per | 2018-06-01 15:16:1201/06/2018 15:16 | 0 comentaris

Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Valls han detingut a dos homes, de 40 i 50 anys, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de Valls, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a habitatge.

Els fets es remunten em la matinada del 5 de desembre de 2017, quan el propietari d’una segona residència de la Plana d’en Berga de Valls va rebre avís de la central d’alarmes on l’informaven d’una possible intrusió al seu immoble. Immediatament, el denunciant es va adreçar a casa seva i va comprovar que algú havia accedit forçant una finestra corredissa de la planta baixa i que li havien sostret una bicicleta d’importació valorada en més de 1.700€.

El passat 16 de maig els investigadors es van assabentar que la bicicleta sostreta podia haver estat venuda a una tercera persona que no tenia res a veure amb el robatori. ES varecuperar i localitzar a Montblanc. La persona que la va adquirir va pagar 300€ i no va sospitar en cap moment que la bicicleta fos robada.

En una primera fase de resolució del cas, els investigadors van detenir al venedor de la bicicleta, que també estava implicat en el robatori. I en una segona fase, a partir de tots els indicis recollits pels agents es va localitzar i detenir els altres dos autors del robatori amb força a l’habitatge.

Tots tres homes són coneguts pels investigadors donada la seva reincidència en la realització de delictes contra el patrimoni a la zona de l’Alt Camp i de la Conca de Barberà. Els dos detinguts de dimarts, que acumulen 47 antecedents. El jutge va decretar llibertat amb càrrecs per a l’home de 40 anys i l’ingrés a presó per al de 50 anys on aquest acumula 35 antecedents policials. En els darrers tres mesos, ha estat detingut en 11 ocasions per robatoris a domicilis, establiments i empreses en les dues comarques.

Deixa un comentari