//2.600 aus a la nova Exposició-Concurs Internacional Aus de Raça «Ciutat de Valls»

2.600 aus a la nova Exposició-Concurs Internacional Aus de Raça «Ciutat de Valls»

L’Exposició-Concurs Internacional d’Aus Ciutat de Valls és un certamen de referència que cada any reuneix més criadors i agrupacions nacionals i estrangeres.

per | 2020-01-17 18:58:1117/01/2020 18:58 | 0 comentaris

L’Exposició-Concurs Internacional d’Aus Ciutat de Valls ha arribat al 33è aniversari d’una mostra consolidada plenament com un certamen de referència que cada any reuneix més criadors i agrupacions nacionals i estrangeres. Enguany, la sala del Kursaal acull durant el cap de setmana un total de 2.590 aus, entre coloms, gallines, conills, ànecs i aus silvestres, segons ha assenyalat David Giralte, president de l’Associació de Criadors d’Aus el Francolí.

Aquest divendres 17 de gener, a la tarda, ha tingut lloc la visita institucional a l’exposició. David Giralte, president de l’Associació d’Aus el Francolí, ha guiat per les instal·lacions del Kursaal l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré; Joan M. Sanahuja, president del Consell Comarca de l’Alt Camp; Àngel Xifré, director del ST d’Agricultura de la Generalitat; Josep M. Rovira, president de la Cambra de Comerç de Valls, i els regidors Jordi Cartanyà i Enric Garcia.

En aquesta edició, l’Exposició-Concurs de Valls compta amb la presència de 156 criadors espanyols, francesos i alemanys. Entre els concursos, destaca una nova edició del Campionat Europeu del Colom Figureta, el Concurs de Races Catalanes Premis Especials Amadeu Francesc, de Raça Caputxina i de Raça Araucana. L’Exposició-Concurs també obrirà portes dissabte de 9 a 13 h i de 16 a 19.30 h i diumenge de 10 a 14 h.

L’Exposició-Concurs Internacional d’Aus Ciutat de Valls és un certamen de referència que cada any reuneix més criadors i agrupacions nacionals i estrangeres.

La visita institucional a l’exposició s’ha iniciat poc després de les 6 de la tarda. Foto: J.S.S.

Deixa un comentari